Åhlfors: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Åhlfors

Åhlfors on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Åhlforsien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Åhlfors on noin sijalla 15 000.

Åhlfors-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Å-kirjaimella alkavat nimet ovat Suomessa harvinaisia. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f, å). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Åhlfors on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Åhlfors ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Åhlfors esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Åhlforsit ulkomailla

Ruotsissa Åhlfors oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 8 henkeä, joiden sukunimi oli AHLFORS.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Ahlfors tai Aahlfors, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Åhlfors

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ahlfors.com, ahlfors.eu, ahlfors.info, ahlfors.net, ahlfors.org, ahlfors.fi, ahlfors.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Åhlfors i Finland. Surname Åhlfors in Finland.

©Tuomas Salste