Abdallah: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Abdallah

Abdallah on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Abdallah-nimisten lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Abdallah on noin sijalla 22 000.

Abdallah-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Abdallah on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Abdallah ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Etunimi Abdallah

Abdallah on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Abdallah oli yhtenä etunimenä 55 miehellä. Samaan aikaan Abdallah oli 20 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Abdallah-suku ulkomailla

Ruotsissa Abdallah oli 554 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Abdallah oli 156 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Abdallah on ollut 284 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

20554284156
Abdallah Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 314 henkeä, joiden sukunimi oli ABDALLAH.

Tšekissä Abdallah oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 2 894 henkeä, joiden sukunimi oli ABDALLAH.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 440 henkeä, joiden sukunimi oli ABDALLAH.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Abdalla Abdallah.

Samankaltaisia nimiä kuin Abdallah

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Abdallah i Finland. Surname Abdallah in Finland.

©Tuomas Salste