Abdulkadir: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Abdulkadir

Abdulkadir on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Abdulkadir-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 54

v. 2015 58

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Abdulkadir on noin sijalla 9 800.

Abdulkadir-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (b). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Abdulkadir on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Abdulkadir ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994–2000

Sana Abdulkadir esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Etunimi Abdulkadir

Abdulkadir on myös etunimi. Vuonna 2016 Abdulkadir oli yhtenä etunimenä 303 suomalaisella (194 miestä, 109 naista). Juuri etunimenä Abdulkadir onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 60 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Abdulkadir-suku ulkomailla

Ruotsissa Abdulkadir oli 300 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Abdulkadir oli 127 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Abdulkadir on ollut 44 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

6030044127
Abdulkadir Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 261 henkeä, joiden sukunimi oli ABDULKADIR.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli ABDULKADIR.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Abdulkarim Abdulkadir.

Samankaltaisia nimiä kuin Abdulkadir

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Abdulkadir i Finland. Surname Abdulkadir in Finland.

©Tuomas Salste