Af Heurlin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä af Heurlin

Af Heurlin ("aavhörliin") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Af Heurlinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla af Heurlin on noin sijalla 14 000.

Af Heurlin ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä af Heurlin on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Af Heurlin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen af Heurlin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin af Heurlin

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: afheurlin.fi, af-heurlin.com, afheurlin.com, af-heurlin.eu, afheurlin.eu, af-heurlin.fi, af-heurlin.info, afheurlin.info, af-heurlin.name, afheurlin.name, af-heurlin.net, afheurlin.net, af-heurlin.org, afheurlin.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet af Heurlin i Finland. Surname af Heurlin in Finland.

©Tuomas Salste