Af Ursin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä af Ursin

Af Ursin on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Af Ursinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 40

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla af Ursin on noin sijalla 13 000.

Af Ursin ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimellä on historiaa, sillä af Ursin on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Af Ursin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen af Ursin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Samankaltaisia nimiä kuin af Ursin

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: afursin.fi, af-ursin.com, afursin.com, af-ursin.eu, afursin.eu, af-ursin.fi, af-ursin.info, afursin.info, af-ursin.name, afursin.name, af-ursin.net, afursin.net, af-ursin.org, afursin.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet af Ursin i Finland. Surname af Ursin in Finland.

©Tuomas Salste