Ahlvik: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ahlvik

Ahlvik on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ahlvikien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 231

v. 2015 232

v. 2016 232

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ahlvik on noin sijalla 3 400.

Ahlvik on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ahlvik ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Alvik. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ahlvik on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ahlvik on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ahlvik ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 119 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ahlvik-nimisiä on 232.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ahlvik-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Ahlvikin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–2002
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ahlvik esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ahlvik osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ahlvik esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ahlvikintie, Ahlviksvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Ahlvikit ulkomailla

Ruotsissa Ahlvik oli 58 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ahlam Ahlvik.

Samankaltaisia nimiä kuin Ahlvik

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ahlvik.com, ahlvik.eu, ahlvik.fi, ahlvik.info, ahlvik.name, ahlvik.net, ahlvik.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ahlvik i Finland. Surname Ahlvik in Finland.

©Tuomas Salste