Aholaakko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aholaakko

Aholaakko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Aholaakko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 60 max

v. 2014 53

v. 2015 53

v. 2016 53

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aholaakko on noin sijalla 11 000.

Aholaakko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Aholaakko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aholaakko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ахолаакко tarkoittaa nimeä Aholaakko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aholackå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aholaakko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Aholaakko

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aholaakko.com, aholaakko.eu, aholaakko.fi, aholaakko.info, aholaakko.name, aholaakko.net, aholaakko.org, aholaakot.com, aholaakot.eu, aholaakot.fi, aholaakot.info, aholaakot.name, aholaakot.net, aholaakot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aholaakko i Finland. Surname Aholaakko in Finland.

©Tuomas Salste