Aikkila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aikkila

Aikkila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aikkila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 129

v. 2015 127

v. 2016 128

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aikkila on noin sijalla 5 500.

Aikkila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aikkila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Aikkila esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Aikkila

Aikkila (paikannimi)

Aikkila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aikkila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Aikkila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айккила tarkoittaa nimeä Aikkila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aiko Aikkila.

Samankaltaisia nimiä kuin Aikkila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aikkila.com, aikkila.eu, aikkila.fi, aikkila.info, aikkila.name, aikkila.net, aikkila.org, aikkilat.com, aikkilat.eu, aikkilat.fi, aikkilat.info, aikkilat.name, aikkilat.net, aikkilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aikkila i Finland. Surname Aikkila in Finland.

©Tuomas Salste