Ainala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ainala

Ainala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ainala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ainala on noin sijalla 20 000.

Ainala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ainala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ainala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1943

Sana Ainala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ainala

Ainala (paikannimi)Katuosoitteissa

Ainala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on pelto/niitty.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ainala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ainala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ainalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ainala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айнала tarkoittaa nimeä Ainala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aina Ainala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ainala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ainala i Finland. Surname Ainala in Finland.

©Tuomas Salste