Airisniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Airisniemi

Airisniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Airisniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 79

v. 2016 77

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Airisniemi on noin sijalla 8 100.

Airisniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Airisniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Airisniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–1999

Sana Airisniemi tai Airisniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Airisniemi

Airisniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Airisniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä niemi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Airisniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Airisniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Airisniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Airisniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Airisniemet ulkomailla

Ruotsissa Airisniemi oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айрисниеми ("Airisnijemi") tarkoittaa nimeä Airisniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Airis Airisniemi tai Airo Airisniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Airisniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Airisniemi i Finland. Surname Airisniemi in Finland.

©Tuomas Salste