Aittamaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aittamaa

Aittamaa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aittamaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 101

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aittamaa on noin sijalla 6 600.

Aittamaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aittamaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1917–1944
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1978

Sana Aittamaa tai Aittamaan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Aittamaa

Aittamaa (paikannimi)

Aittamaa on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 14 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aittamaa jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Aittamaa-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Aittamaat ulkomailla

Ruotsissa Aittamaa oli 70 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айттамаа tarkoittaa nimeä Aittamaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aito Aittamaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Aittamaa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aittamaa.com, aittamaa.eu, aittamaa.fi, aittamaa.info, aittamaa.name, aittamaa.net, aittamaa.org, aittamaat.com, aittamaat.eu, aittamaat.fi, aittamaat.info, aittamaat.name, aittamaat.net, aittamaat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aittamaa i Finland. Surname Aittamaa in Finland.

©Tuomas Salste