Aittokallio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aittokallio

Aittokallio on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aittokallioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 115

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aittokallio on noin sijalla 5 900.

Verrattuna muihin sukunimiin Aittokallio on melko pitkä nimi.

Aittokallio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aittokallio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1952

Sana Aittokallion esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Aittokallio

Aittokallio (paikannimi)Katuosoitteissa

Aittokallio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aittokallio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aittokallio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aittokalliontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aittokallio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айттокаллио tarkoittaa nimeä Aittokallio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aittocalliå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aittokallio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aito Aittokallio.

Samankaltaisia nimiä kuin Aittokallio

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aittokallio.fi, aittokallio.com, aittokallio.eu, aittokallio.info, aittokallio.name, aittokallio.net, aittokallio.org, aittokalliot.com, aittokalliot.eu, aittokalliot.fi, aittokalliot.info, aittokalliot.name, aittokalliot.net, aittokalliot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aittokallio i Finland. Surname Aittokallio in Finland.

©Tuomas Salste