Aittokoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aittokoski

Aittokoski on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aittokoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 122

v. 2016 122

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aittokoski on noin sijalla 5 700.

Aittokoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aittokoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1910–1928
Lakanneet yritykset
perust. 1997

Sana Aittokoski tai Aittokosken esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Aittokoski

Aittokoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Aittokoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 13 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aittokoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aittokoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aittokoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aittokoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айттокоски tarkoittaa nimeä Aittokoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aittocoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aittokoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aito Aittokoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Aittokoski

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aittokoski.com, aittokosket.com, aittokosket.eu, aittokosket.fi, aittokosket.info, aittokosket.name, aittokosket.net, aittokosket.org, aittokoski.eu, aittokoski.fi, aittokoski.info, aittokoski.name, aittokoski.net, aittokoski.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aittokoski i Finland. Surname Aittokoski in Finland.

©Tuomas Salste