Aittoniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aittoniemi

Aittoniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aittoniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 132 max

v. 2014 121

v. 2015 120

v. 2016 120

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aittoniemi on noin sijalla 5 800.

Aittoniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aittoniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Aittoniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 9 Aittoniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1965–1997

Sana Aittoniemi tai Aittoniemen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Aittoniemi

Aittoniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Aittoniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 87 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue, niemi sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aittoniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aittoniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aittoniemenkuja, Aittoniementie, Aittoniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aittoniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Айттониеми ("Aittonijemi") tarkoittaa nimeä Aittoniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aito Aittoniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Aittoniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aittoniemi.fi, aittoniemet.com, aittoniemet.eu, aittoniemet.fi, aittoniemet.info, aittoniemet.name, aittoniemet.net, aittoniemet.org, aittoniemi.com, aittoniemi.eu, aittoniemi.info, aittoniemi.name, aittoniemi.net, aittoniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aittoniemi i Finland. Surname Aittoniemi in Finland.

©Tuomas Salste