Ajanki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ajanki

Ajanki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ajankien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 108

v. 2016 109

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ajanki on noin sijalla 6 200.

Ajanki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ajanki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974

Sana Ajanki esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ajanki

Ajanki (paikannimi)Katuosoitteissa

Ajanki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ajanki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ajanki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ajangintie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ajanki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ajangit ulkomailla

Ruotsissa Ajanki oli 54 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аянки tarkoittaa nimeä Ajanki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Aiangj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ajanki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ajanki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ajanki.com, ajanki.eu, ajanki.fi, ajanki.info, ajanki.name, ajanki.net, ajanki.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ajanki i Finland. Surname Ajanki in Finland.

©Tuomas Salste