Aksentjeff: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aksentjeff

Aksentjeff on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Aksentjeffien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aksentjeff on noin sijalla 19 000.

Aksentjeff-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Aksentjeff on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aksentjeff ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aksel Aksentjeff tai Akseliina Aksentjeff.

Samankaltaisia nimiä kuin Aksentjeff

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aksentjeff i Finland. Surname Aksentjeff in Finland.

©Tuomas Salste