Aksila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Aksila

Aksila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Aksila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 105

v. 2015 105

v. 2016 105

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Aksila on noin sijalla 6 400.

Aksila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Aksila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1930–1931
Lakanneet yritykset
perust. 1983

Sana Aksila tai Aksilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Aksila

Aksila (paikannimi)Katuosoitteissa

Aksila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Aksila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Aksila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Aksilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Aksila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Aksilat ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 13 henkeä, joiden sukunimi oli AKSILA.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аксила tarkoittaa nimeä Aksila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Axila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Aksila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Aksia Aksila tai Aksu Aksila.

Samankaltaisia nimiä kuin Aksila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: aksila.com, aksila.eu, aksila.fi, aksila.info, aksila.name, aksila.net, aksila.org, aksilat.com, aksilat.eu, aksilat.fi, aksilat.info, aksilat.name, aksilat.net, aksilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Aksila i Finland. Surname Aksila in Finland.

©Tuomas Salste