Ala-Heikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Heikkilä

Ala-Heikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ala-Heikkilöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 106 max

v. 2014 130

v. 2015 129

v. 2016 129

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Heikkilä on noin sijalla 5 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Heikkilä on melko pitkä nimi.

Ala-Heikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Heikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1896-1915

Ala-Heikkilöitä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 16 Ala-Heikkilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Ala-Heikkilä, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 14.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Ala-Heikkilä

Ala-Heikkilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Heikkilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 20 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Heikkilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Heikkilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Heikkilä, Ala-Heikkilänkatu, Ala-Heikkilänraitti, Ala-Heikkiläntie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ala-Heikkilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Хейккиля ("Ala-Heikkilja") tarkoittaa nimeä Ala-Heikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Heickilä on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Heikkilä olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Ala-Heikkila tai Ala-Heikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Heikkilä tai Alan Ala-Heikkilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Heikkilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ala-heikkila.com, ala-heikkila.eu, ala-heikkila.fi, ala-heikkila.info, ala-heikkila.name, ala-heikkila.net, ala-heikkila.org, ala-heikkilat.com, ala-heikkilat.eu, ala-heikkilat.fi, ala-heikkilat.info, ala-heikkilat.name, ala-heikkilat.net, ala-heikkilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Heikkilä i Finland. Surname Ala-Heikkilä in Finland.

©Tuomas Salste