Ala-Huikku: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Huikku

Ala-Huikku on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Huikku-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 85

v. 2015 87

v. 2016 87

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Huikku on noin sijalla 7 400.

Ala-Huikku-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Huikku on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Huikku ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ala-Huikku on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ala-Huikku on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ala-Huikku ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 54 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ala-Huikku-nimisiä on 87.

Paikannimi Ala-Huikku

Ala-Huikku (paikannimi)

Ala-Huikku on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Huikku jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Huikku-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Хуйкку tarkoittaa nimeä Ala-Huikku. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Huicku on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Huikku olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Huikku tai Alan Ala-Huikku.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Huikku

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Huikku i Finland. Surname Ala-Huikku in Finland.

©Tuomas Salste