Ala-Hukkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Hukkala

Ala-Hukkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Hukkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 36

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Hukkala on noin sijalla 15 000.

Ala-Hukkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Hukkala on melko pitkä nimi.

Ala-Hukkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Hukkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Хуккала tarkoittaa nimeä Ala-Hukkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Huckala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Hukkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Hukkala tai Alan Ala-Hukkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Hukkala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Hukkala i Finland. Surname Ala-Hukkala in Finland.

©Tuomas Salste