Ala-Hulkko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Hulkko

Ala-Hulkko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Hulkkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Hulkko on noin sijalla 17 000.

Ala-Hulkko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Hulkko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Hulkko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Хулкко tarkoittaa nimeä Ala-Hulkko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Hulcå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Hulkko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Hulkko tai Alan Ala-Hulkko.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Hulkko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Hulkko i Finland. Surname Ala-Hulkko in Finland.

©Tuomas Salste