Ala-Kauhaluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kauhaluoma

Ala-Kauhaluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Kauhaluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Kauhaluoma on noin sijalla 15 000.

Ala-Kauhaluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Kauhaluoma on melko pitkä nimi.

Ala-Kauhaluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Kauhaluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Kauhaluoma

Ala-Kauhaluoma (paikannimi)

Ala-Kauhaluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Kauhaluoma jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Kauhaluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Каухалуома tarkoittaa nimeä Ala-Kauhaluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Cauhalooma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kauhaluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kauhaluoma tai Alan Ala-Kauhaluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kauhaluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kauhaluoma i Finland. Surname Ala-Kauhaluoma in Finland.

©Tuomas Salste