Ala-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kokko

Ala-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Kokkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 89

v. 2015 90

v. 2016 91

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Kokko on noin sijalla 7 200.

Ala-Kokko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Kokko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Kokko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Kokko

Ala-Kokko (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Kokko on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Kokko jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Kokko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Kokontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ala-Kokko-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Кокко tarkoittaa nimeä Ala-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Cockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kokko tai Alan Ala-Kokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kokko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kokko i Finland. Surname Ala-Kokko in Finland.

©Tuomas Salste