Ala-Kortesniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kortesniemi

Ala-Kortesniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Ala-Kortesniemien lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Kortesniemi on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Кортесниеми ("Ala-Kortesnijemi") tarkoittaa nimeä Ala-Kortesniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Cortesniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kortesniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kortesniemi tai Alan Ala-Kortesniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kortesniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kortesniemi i Finland. Surname Ala-Kortesniemi in Finland.

©Tuomas Salste