Ala-Kulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kulju

Ala-Kulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Kuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Kulju on noin sijalla 14 000.

Ala-Kulju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Kulju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Kulju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Alakulju. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Ala-Kulju

Ala-Kulju (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Kulju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Kulju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Kulju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Kuljun katu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ala-Kulju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Кулью tarkoittaa nimeä Ala-Kulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Quliu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kulju tai Alan Ala-Kulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kulju i Finland. Surname Ala-Kulju in Finland.

©Tuomas Salste