Ala-Kuusisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kuusisto

Ala-Kuusisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Kuusistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Kuusisto on noin sijalla 21 000.

Ala-Kuusisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Kuusisto on melko pitkä nimi.

Ala-Kuusisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Kuusisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Куусисто tarkoittaa nimeä Ala-Kuusisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Qusistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kuusisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kuusisto tai Alan Ala-Kuusisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kuusisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kuusisto i Finland. Surname Ala-Kuusisto in Finland.

©Tuomas Salste