Ala-Kyyny: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Kyyny

Ala-Kyyny on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Kyyny-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Kyyny on noin sijalla 20 000.

Ala-Kyyny-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Kyyny on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Kyyny ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Кюуню ("Ala-Kjuunju") tarkoittaa nimeä Ala-Kyyny. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Kÿnÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Kyyny olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Kyyny tai Alan Ala-Kyyny.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Kyyny

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Kyyny i Finland. Surname Ala-Kyyny in Finland.

©Tuomas Salste