Ala-Laurinaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Laurinaho

Ala-Laurinaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Laurinahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Laurinaho on noin sijalla 19 000.

Ala-Laurinaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Laurinaho on melko pitkä nimi.

Ala-Laurinaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Laurinaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Laurinaho

Ala-Laurinaho (paikannimi)

Ala-Laurinaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Laurinaho jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Laurinaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Лауринахо tarkoittaa nimeä Ala-Laurinaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Laurinahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Laurinaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Laurinaho tai Alan Ala-Laurinaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Laurinaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Laurinaho i Finland. Surname Ala-Laurinaho in Finland.

©Tuomas Salste