Ala-Leppilampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Leppilampi

Ala-Leppilampi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Leppilampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Leppilampi on noin sijalla 20 000.

Ala-Leppilampi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Leppilampi on melko pitkä nimi.

Ala-Leppilampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Leppilampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Leppilampi

Ala-Leppilampi (paikannimi)

Ala-Leppilampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Leppilampi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Leppilampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Леппилампи tarkoittaa nimeä Ala-Leppilampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Leppilambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Leppilampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Leppilampi tai Alan Ala-Leppilampi.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Leppilampi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Leppilampi i Finland. Surname Ala-Leppilampi in Finland.

©Tuomas Salste