Ala-Louko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Louko

Ala-Louko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Loukojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Louko on noin sijalla 16 000.

Ala-Louko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Louko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Louko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Лоуко tarkoittaa nimeä Ala-Louko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Loucå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Louko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Louko tai Alan Ala-Louko.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Louko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Louko i Finland. Surname Ala-Louko in Finland.

©Tuomas Salste