Ala-Louvesniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Louvesniemi

Ala-Louvesniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Louvesniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Louvesniemi on noin sijalla 17 000.

Ala-Louvesniemi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Louvesniemi on melko pitkä nimi.

Ala-Louvesniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Louvesniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Лоувесниеми ("Ala-Louvesnijemi") tarkoittaa nimeä Ala-Louvesniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Loufwesniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Louvesniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Louvesniemi tai Alan Ala-Louvesniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Louvesniemi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Louvesniemi i Finland. Surname Ala-Louvesniemi in Finland.

©Tuomas Salste