Ala-Luhtala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Luhtala

Ala-Luhtala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Luhtaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Luhtala on noin sijalla 18 000.

Ala-Luhtala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Luhtala on melko pitkä nimi.

Ala-Luhtala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Luhtala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Luhtala

Ala-Luhtala (paikannimi)

Ala-Luhtala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Luhtala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Luhtala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Лухтала tarkoittaa nimeä Ala-Luhtala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Luchtala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Luhtala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Luhtala tai Alan Ala-Luhtala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Luhtala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Luhtala i Finland. Surname Ala-Luhtala in Finland.

©Tuomas Salste