Ala-Mantila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Mantila

Ala-Mantila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Mantila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Mantila on noin sijalla 18 000.

Ala-Mantila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Mantila on melko pitkä nimi.

Ala-Mantila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Mantila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Mantila

Ala-Mantila (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Mantila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Mantila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Mantila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Mantilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ala-Mantila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Мантила tarkoittaa nimeä Ala-Mantila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Mandila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Mantila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Mantila tai Alan Ala-Mantila.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Mantila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Mantila i Finland. Surname Ala-Mantila in Finland.

©Tuomas Salste