Ala-Mattinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Mattinen

Ala-Mattinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Mattisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 62

v. 2015 64

v. 2016 64

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Mattinen on noin sijalla 9 400.

Ala-Mattinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Mattinen on melko pitkä nimi.

Ala-Mattinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Mattinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Ala-Mattinen osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ala-Mattinen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Mattisentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Маттинен tarkoittaa nimeä Ala-Mattinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Mattin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Mattinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Mattinen tai Alan Ala-Mattinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Mattinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Mattinen i Finland. Surname Ala-Mattinen in Finland.

©Tuomas Salste