Ala-Nikkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Nikkola

Ala-Nikkola on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ala-Nikkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 102 max

v. 2014 139

v. 2015 136

v. 2016 136

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Nikkola on noin sijalla 5 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Nikkola on melko pitkä nimi.

Ala-Nikkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Nikkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Nikkola

Ala-Nikkola (paikannimi)

Ala-Nikkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Nikkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Nikkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Никкола tarkoittaa nimeä Ala-Nikkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Nickola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Nikkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Nikkola tai Alan Ala-Nikkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Nikkola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ala-nikkola.com, ala-nikkola.fi, ala-nikkola.eu, ala-nikkola.info, ala-nikkola.name, ala-nikkola.net, ala-nikkola.org, ala-nikkolat.com, ala-nikkolat.eu, ala-nikkolat.fi, ala-nikkolat.info, ala-nikkolat.name, ala-nikkolat.net, ala-nikkolat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Nikkola i Finland. Surname Ala-Nikkola in Finland.

©Tuomas Salste