Ala-Nikula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Nikula

Ala-Nikula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Nikuloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Nikula on noin sijalla 13 000.

Ala-Nikula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Nikula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Nikula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Никула tarkoittaa nimeä Ala-Nikula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Nicula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Nikula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Nikula tai Alan Ala-Nikula.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Nikula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Nikula i Finland. Surname Ala-Nikula in Finland.

©Tuomas Salste