Ala-Poikela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Poikela

Ala-Poikela on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ala-Poikela-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 80 max

v. 2014 107

v. 2015 107

v. 2016 108

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Poikela on noin sijalla 6 300.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Poikela on melko pitkä nimi.

Ala-Poikela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Poikela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Alapoikela. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ala-Poikela on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ala-Poikela on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ala-Poikela ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 35 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ala-Poikela-nimisiä on 108.

Ala-Poikelat ulkomailla

Ruotsissa Ala-Poikela oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Пойкела tarkoittaa nimeä Ala-Poikela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Poikela tai Alan Ala-Poikela.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Poikela

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ala-poikela.com, ala-poikela.eu, ala-poikela.fi, ala-poikela.info, ala-poikela.name, ala-poikela.net, ala-poikela.org, ala-poikelat.com, ala-poikelat.eu, ala-poikelat.fi, ala-poikelat.info, ala-poikelat.name, ala-poikelat.net, ala-poikelat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Poikela i Finland. Surname Ala-Poikela in Finland.

©Tuomas Salste