Ala-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Rantala

Ala-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Rantala on noin sijalla 15 000.

Ala-Rantala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Rantala on melko pitkä nimi.

Ala-Rantala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Rantala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Rantala

Ala-Rantala (paikannimi)Katuosoitteissa

Ala-Rantala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Rantala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ala-Rantala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ala-Rantalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ala-Rantala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Рантала tarkoittaa nimeä Ala-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Rantala tai Alan Ala-Rantala.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Rantala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Rantala i Finland. Surname Ala-Rantala in Finland.

©Tuomas Salste