Ala-Reinikka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Reinikka

Ala-Reinikka on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Reinikoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Reinikka on noin sijalla 22 000.

Ala-Reinikka-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Reinikka on melko pitkä nimi.

Ala-Reinikka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Reinikka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Рейникка tarkoittaa nimeä Ala-Reinikka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Reinicka on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Reinikka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Reinikka tai Alan Ala-Reinikka.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Reinikka

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Reinikka i Finland. Surname Ala-Reinikka in Finland.

©Tuomas Salste