Ala-Tuori: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Tuori

Ala-Tuori on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Tuorien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Tuori on noin sijalla 18 000.

Ala-Tuori-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Tuori on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Tuori ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Туори tarkoittaa nimeä Ala-Tuori. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Toorj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Tuori olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Tuori tai Alan Ala-Tuori.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Tuori

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Tuori i Finland. Surname Ala-Tuori in Finland.

©Tuomas Salste