Ala-Turkia: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Turkia

Ala-Turkia on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Turkioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 55

v. 2016 54

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Turkia on noin sijalla 11 000.

Ala-Turkia-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ala-Turkia on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Turkia ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Туркиа tarkoittaa nimeä Ala-Turkia. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Turgia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Turkia olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Turkia tai Alan Ala-Turkia.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Turkia

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Turkia i Finland. Surname Ala-Turkia in Finland.

©Tuomas Salste