Ala-Tuuhonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Tuuhonen

Ala-Tuuhonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ala-Tuuhosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Tuuhonen on noin sijalla 13 000.

Ala-Tuuhonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Tuuhonen on melko pitkä nimi.

Ala-Tuuhonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Tuuhonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Tuuhonen

Ala-Tuuhonen (paikannimi)

Ala-Tuuhonen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Tuuhonen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Tuuhonen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Туухонен tarkoittaa nimeä Ala-Tuuhonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Tuhoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Tuuhonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Tuuhonen tai Alan Ala-Tuuhonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Tuuhonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Tuuhonen i Finland. Surname Ala-Tuuhonen in Finland.

©Tuomas Salste