Ala-Vannesluoma: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ala-Vannesluomien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ala-Vannesluoma on noin sijalla 11 000.

Ala-Vannesluoma-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ala-Vannesluoma on melko pitkä nimi.

Ala-Vannesluoma on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ala-Vannesluoma ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ala-Vannesluoma

Ala-Vannesluoma (paikannimi)

Ala-Vannesluoma on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ala-Vannesluoma jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ala-Vannesluoma-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ала-Ваннеслуома tarkoittaa nimeä Ala-Vannesluoma. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ala=Wanneslooma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ala-Vannesluoma olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Ala-Vannesluoma tai Alan Ala-Vannesluoma.

Samankaltaisia nimiä kuin Ala-Vannesluoma

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ala-Vannesluoma i Finland. Surname Ala-Vannesluoma in Finland.

©Tuomas Salste