Alaharju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaharju

Alaharju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alaharjujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaharju on noin sijalla 12 000.

Alaharju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alaharju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alaharju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1997

Sana Alaharju esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Alaharju

Alaharju (paikannimi)Katuosoitteissa

Alaharju on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alaharju jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Alaharju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alaharjuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Alaharju-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алахарью tarkoittaa nimeä Alaharju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alaharju tai Alan Alaharju.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaharju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alaharju i Finland. Surname Alaharju in Finland.

©Tuomas Salste