Alahautala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alahautala

Alahautala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alahautala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 41

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alahautala on noin sijalla 13 000.

Alahautala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alahautala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alahautala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Alahautala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Alahautala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Alahautala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Alahautala-nimisiä on 41.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Alahautala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Alahautala osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alahautala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alahautalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алахаутала tarkoittaa nimeä Alahautala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alahautala tai Alan Alahautala.

Samankaltaisia nimiä kuin Alahautala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alahautala i Finland. Surname Alahautala in Finland.

©Tuomas Salste