Alakarjula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alakarjula

Alakarjula on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alakarjula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 33

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alakarjula on noin sijalla 15 000.

Alakarjula-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alakarjula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alakarjula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алакарьюла tarkoittaa nimeä Alakarjula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alacariula on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alakarjula olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alakarjula tai Alan Alakarjula.

Samankaltaisia nimiä kuin Alakarjula

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alakarjula i Finland. Surname Alakarjula in Finland.

©Tuomas Salste