Alakulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alakulju

Alakulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Alakuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alakulju on noin sijalla 14 000.

Alakulju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alakulju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alakulju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ala-Kulju. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1991

Sana Alakulju esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Alakulju osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Alakulju esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Alakuljuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Alakuljut ulkomailla

Ruotsissa Alakulju oli 10 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алакулью tarkoittaa nimeä Alakulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Alaculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Alakulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alakulju tai Alan Alakulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Alakulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alakulju i Finland. Surname Alakulju in Finland.

©Tuomas Salste