Alaluusua: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaluusua

Alaluusua on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Alaluusua-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 233 max

v. 2014 374

v. 2015 372

v. 2016 376

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaluusua on noin sijalla 2 200.

Alaluusua on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alaluusua ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Alaluusua on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Alaluusua on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Alaluusua ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 80 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Alaluusua-nimisiä on 376.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Alaluusua-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Alaluusua-nimisen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1956–1995

Sana Alaluusua esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Alaluusua

Alaluusua (paikannimi)

Alaluusua on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Alaluusua jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Alaluusua-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Alaluusua-suku ulkomailla

Ruotsissa Alaluusua oli 22 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Алалуусуа tarkoittaa nimeä Alaluusua. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alaluusua tai Alan Alaluusua.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaluusua

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: alaluusua.com, alaluusua.eu, alaluusua.fi, alaluusua.info, alaluusua.name, alaluusua.net, alaluusua.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alaluusua i Finland. Surname Alaluusua in Finland.

©Tuomas Salste