Alamartimo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alamartimo

Alamartimo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alamartimo-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 37 max

v. 2014 76

v. 2015 75

v. 2016 76

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alamartimo on noin sijalla 8 200.

Alamartimo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Alamartimo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alamartimo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1998

Sana Alamartimo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Alamartimot ulkomailla

Ruotsissa Alamartimo oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аламартимо tarkoittaa nimeä Alamartimo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ala Alamartimo tai Alan Alamartimo.

Samankaltaisia nimiä kuin Alamartimo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alamartimo i Finland. Surname Alamartimo in Finland.

©Tuomas Salste