Alaraappana: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Alaraappana

Alaraappana on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Alaraappana-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 62

v. 2016 62

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Alaraappana on noin sijalla 9 600.

Alaraappana-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Alaraappana on melko pitkä nimi.

Alaraappana on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Alaraappana ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1975–2000

Sana Alaraappana esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Аларааппана tarkoittaa nimeä Alaraappana. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Alari Alaraappana tai Ala Alaraappana.

Samankaltaisia nimiä kuin Alaraappana

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Alaraappana i Finland. Surname Alaraappana in Finland.

©Tuomas Salste